15/05: Opendeurdag

Tromgeroffel en trompetgeschal want het is van opendeur bij Jeugdmuziekatelier Kortrijk!

Bij JMA Kortrijk geen harde noten om te kraken maar het betere maatwerk en eindeloos muziekplezier op eigen ritme.

Op zondag 15 mei ’22 vindt de allereerste opendeurdag van JMA Kortrijk plaats.

Het oude concert-concept werd volledig herzien & vanaf dit jaar willen we graag “klasconcertjes” organiseren waarbij het mogelijk is om vrij in & uit te gaan & onze verschillende instrumentklassen aan het werk te horen. Iedereen kan de verschillende instrumenten en leerkrachten aan het werk zien en kennis maken met ons jeugdmuziekatelier. Er zal ook doorlopend een bar zijn waar jullie tussen de concertbezoekjes door een drankje kunnen verkrijgen.

Het is voor onze leerlingen een uitgelezen kans om op een ongedwongen manier “concertervaring” op te doen, dus jullie komst (& dat van jullie talrijk meegebracht publiek) wordt ten zeerste gewaardeerd!

Graag tot dan!

Enthousiaste en muzikale groetjes van het ganse JMA Team