Dringend lesgever gitaar gezocht

Wij zoeken…

Jeugdmuziekatelier Kortrijk is dringend op zoek naar een lesgever gitaar! 

Een pedagogische achtergrond is niet noodzakelijk, maar voldoende voorkennis van klassieke gitaar is een must.

Wil je als student, hobbyist, gepensioneerde of naast jouw job iets bijverdienen? Kan je goed overweg met kinderen en jongeren en ben je bereid om je passie en kennis voor muziek op een leuke manier over te brengen? Neem dan snel contact met ons op!

Lesrooster

De bedoeling is dat je de huidige lesgever vervangt voor de rest van het werkjaar en ook de komende jaren rekenen we graag op jouw enthousiaste inzet.  

Dit werkjaar staan er nog 18 lesbeurten op de planning en de lessen gaan door op woensdag tussen 12u50 en 19u40. Er zijn zowel startende leerlingen als leerlingen die reeds vele jaren gitaarles volgen. En ook een samenspelgroepje komt aan bod (30 minuten) 

De volgende werkjaren kan je de lessen vrij invullen in overleg met de leerling.

Wij bieden…

Een leuke vrijwilligersopdracht voor (bij voorkeur) meerdere jaren met een belastingvrije en competitieve vergoeding (vrijwilligersstatuut) per uur. Er wordt ook een parkeervergoeding aangeboden. En last but not least: je komt in een gemotiveerd team van lesgevers terecht en de Kortrijkse muzikale jeugd zal je eeuwig dankbaar zijn!

Onze visie

Bij Jeugdmuziekatelier Kortrijk willen we zoveel mogelijk kinderen de kans geven om op eigen ritme muzikale vaardigheden te ontwikkelen. De leerling staat hierbij centraal en de muzieklessen worden gegeven op maat en volgens de interesse van de leerlingen.

Meer informatie of solliciteren?

Stuur ons een mailtje naar ellensauw@hotmail.com (coördinator JMA Kortrijk) of laat een boodschap achter op 0499 15 86 12